Samgor - kinesisk spisested

Tam Doung har åbnet sit eget kinesiske spisested

Friske råvarer og mad fra bunden er essensen i Tam Duongs køkken, da han i december 2016 åbnede sit spisested Samgor sushi og kinesisk i Søndergade i Frederikshavn. 

Mens Tam Duong har fuldstændig styr på sin madlavning og konceptet for sit nye sted, var det mere udfordrende at skulle etablere sin egen forretning, hvor der følger mange ting med. Tam Duong har derfor fået iværksætterrådgivning hos Erhvervshus Nord, som har hjulpet processen på vej. 

-  Jeg har skulle starte en forretning helt fra bunden, og der har Tanja (iværksætterkonsulent, red.) været rigtig god til at vejlede og rådgive mig om forskellige ting i forhold til økonomi og praktiske ting. Vi har fået kigget på min forretning, så jeg har fået et bedre overblik i hele processen, fortæller Tam Duong.

I Erhvervshus Nord kan iværksættere få gratis rådgivning om at starte egen virksomhed, ligesom der også er mulighed for at få tilskud til timer hos en revisor, advokat, markedsføringsbureau eller andet.

 -  Vi er altid glade for at kunne hjælpe en iværksætter som Tam, der brænder for sin idé, godt på vej. Det kan være uoverskueligt at starte sin egen virksomhed, fordi der er mange procedurer og juridiske forhold, som man skal sætte sig ind i. Vi kan hjælpe med viden om alle de praktiske forhold og hjælper med at stille skarpt på forretningsidéen, siger Tanja Jørgensen, iværksætterkonsulent hos Erhvervshus Nord. 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.