OVS Offshore A/S

OVS Offshore A/S får iværksætterrådgivning

Selvom Orskov Group A/S, VMS Group A/S og Scanel International A/S til sammen har mange års erfaring med at drive succesfulde virksomheder, er de alligevel glade for den uvildige sparring, som Erhvervshus Nord giver om det nye fælles selskab OVS Offshore A/S.

De tre lokale maritime virksomheder Orskov Group A/S, VMS Group A/S og Scanel International A/S har sammen stiftet selskabet OVS Offshore A/S, som skal være en ny væsentlig aktør på offshore rig-markedet. Selvom de tre virksomheder til sammen har omkring 700 ansatte og en milliardforretning henvendte de tre virksomheder sig til Erhvervshus Nord, da de i efteråret påtænkte at etablere det nye fælles selskab. Her har de gjort brug af den uvildige iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord: 

-   I og med, at det er tre virksomheder, som er gået sammen i denne konstellation, har vi haft stor glæde af at have Erhvervshus Nord som en uvildig sparringspartner, der har været med til at holde fokus på udviklingen af det nye selskab og kunne komme med værdifulde input, siger Thoke Flamgaard, der er salgs- og projektdirektør i OVS Offshore A/S.

OVS Offshore bruger Erhvervshus Nord til løbende sparring om virksomhedens opstart, markedsføring og forretningsplan. Gennem Erhvervshus Nord får OVS Offshore A/S også hjælp til at søge midler fra det nordjyske iværksætterprogram NewBizz til opstarten:

- Vi har i de tre selskaber investeret ganske mange midler i dette nye projekt selv, men eksterne tilskud til at understøtte øremærkede aktiviteter, er naturligvis velkomne. Erhvervshus Nord har stået for alt det praktiske, så vi ikke har brugt for mange ressourcer på disse ansøgninger, og derfor står indsatsen mål med værdien for os, forklarer Thoke Flamgaard.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.