Sæby

Sæby - den uopdagde turistperle

Snoede gader, historiske bindingsværkshuse, en hyggelig gågade med butikker og restauranter, et skønt havnemiljø og naturoplevelser i alle former. Alt dette finder man i Sæby , der er en populær turistby i vandkanten af Nordjylland.

Masterplan Sæby
Frederikshavn Kommune har i efteråret 2016 udarbejdet en lokal udviklingsplan med navnet Masterplan Sæby med input fra både borgere og turist-, handelstands- og erhvervsforeninger. Planen skal sætte retning og fokus for, hvordan både nyt og eksisterende kan bidrage til, at Sæby videreudvikles som et attraktivt sted at holde ferie, at bo og arbejde. 90 procent af sommergæsterne i Sæby er på en ferie med over fire overnatninger, så de bliver gerne for at opleve de mange tilbud, som Sæby og dens omgivelser byder på, ligesom 42 procent af gæsterne har været i Sæby over fem gange tidligere.

Der bor fast 8.800 lokale borgere i Sæby, som er med til at skabe en autentisk by med liv i gågaden og byens butikker og caféer året rundt. I 2016 var der godt 320.000 turistovernatninger i Sæby, som svarer til 20 procent af alle overnatningerne i Frederikshavn kommune. Sæby rummer i dag ét større hotel - Hotel Viking - samt et par pensionater, og der er et klart markedspotentiale for endnu et hotel.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.