Vækst & Vilje Erhvervs- og kulturarrangement

Vækst & Vilje Erhvervs- og kulturarrangement

17 jan 2019

Frederikshavn Kommune, Arena Nord og Erhvervshus Nord inviterer til den årlige Vækst & Vilje prisuddeling, hvor vi kårer vinderne af årets Vækst & Vilje pris og Iværksætterprisen. Årets faglige indlæg kommer fra Torben M. Andersen, tidligere overvismand for Økonomisk Råd. Jakob Sørensen og bandet BAGLAND leverer årets musikalske indslag. Årets sponsorer er Spar Nord og Beierholm. 

TID OG STED: Kl. 7.30 – 10.30 torsdag den 17. januar 2019, Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, 9900 Frederikshavn.

TILMELDING: Senest den 14. januar på: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/191/

DOWNLOAD INVITATION

PROGRAM

7.30 Networking over rundstykker og morgenkaffe

8.15 Godmorgen v/ erhvervsdirektør Niels Bay Christensen i foyeren

8.30 Fælles morgensang i salen

8.40 Velkomst ved borgmester Birgit S. Hansen

8.55 Musikalsk indslag v/ jazztrompetist Jakob Sørensen og Bagland

30-årige Jakob Sørensen er fra Sæby. Han blev i 2017 kåret til “Årets Nye Jazznavn” af DPA (Dansk Populær Autorer med ord som cool, melankolsk og groovy. Jakob Sørensen er vokset op i et “hjem med klaver,” hvor faren Frank Sørensen, der er leder af Sæby Big Band, har sørget for, at alle børn fik et instrument i hånden. Jakob Sørensen vil sammen med sit femmands-orkester Bagland spille tre numre. Herimellem et helt nyt nummer som endnu ikke er udgivet og to numre som er at finde på orkesterets tidligere udgivelser - lyden er ren og skrøbelig med klare referencer til den nordiske klang.

BAGLAND giver koncert om aftenen den 17 januar: Du kan få rabat på køb af billetter til koncerten til kun 90 kr. inkl. gebyr - normalpris 150 kr. Send en mail til jensole@arenanord.dk - eller køb billetten til Vækst & Vilje.

9.15 Uddeling af Iværksætterprisen 2018 v/ Karl Erik Slynge, formand, Frederikshavn Erhvervsråd

9.30 Indlæg v/ Torben M. Andersen, tidligere overvismand for Økonomisk Råd og Professor ved Institut for Økonomi, Aarhus Universitet

Den vise mand fra Frederikshavn. Sådan lød overskriften på en artikel i Berlingske i anledning af Torben M. Andersens 60 års fødselsdag i 2016. Torben M. Andersen er opvokset i Frederikshavn og et af Danmarks klogeste hoveder, når det gælder økonomi.

Han blev professor i økonomi allerede som 29-årig, og hans primære forskningsinteresser er den nordiske velfærdsmodel, offentlig økonomi, arbejdsmarkedsøkonomi samt pensioner og demografi. Torben M. Andersen har været aktivt involveret i økonomisk politisk rådgivning i Danmark, de nordiske lande, en række andre lande, OECD samt for EU Kommissionen. Han har blandt andet været formand for Økonomisk Råd (overvismand) og Velfærdskommissionen og ”vismand” i Sverige, Finland og Grønland.

Torben M. Andersen er i dag bosiddende uden for Århus, men er stadig tilknyttet Bangsbostrand Byorkester som trompetist. Torben M. Andersen vil fortælle om sin egen rejse fra Frederikshavn samt komme med sin økonomiske vejrudsigt for Danmark.

10.10 Uddeling af årets Vækst og Vilje Erhvervspris 2018 v/ Karl Erik Slynge, formand, Frederikshavn Erhvervsråd

10.30 Det officielle program slutter. I Winners Corner i foyeren fejres vinderne med champagne. I er meget velkommen til at gøre et stop og lykønske vinderne.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.