Salgsteknik til din indre salgs-ninja

Salgsteknik til din indre salgs-ninja

25 sep 2018

På iværksættercaféen bliver du introduceret til enkle hands-on værktøjer og teknikker, som kan opbygge din indre salgs-ninja og give dig succes med dit salg.

TID OG STED: Tirsdag 25. september klokken 15.00-16.30, Kattegat Siloen, Silovej 8 Frederikshavn

 TILMELD DIG

Du vil på mødet få salgsguldkorn fra Katarina Nilsson, der har mere end 30 års erfaring med salg. Hun vil give dig et indblik i, at det er kombinationen af de rette salgsteknikker, struktur og salgsmindset, som skaber resultaterne for dig og din virksomhed.

Hun vil give dig et indblik i simple værktøjer, som kan være med til at struktuere og skabe succes for dit salg. Både når det gælder behovsanalyse, kold kanvas og i det direkte møde med en potentiel kunde.

OM KATARINA NILSSON

Jeg forstår din udfordring. For jeg har helt sikkert selv stået i nøjagtig den samme situation. Med mere end 30 års salgs- og ledelseserfaring, tør jeg godt sige, at jeg har prøvet det hele, både godt og skidt. Jeg har selv skabt og udviklet 4 succesfulde salgsteams som salgsdirektør i TDC og EDSA. Med dokumenterede resultater. Og vigtigst af alt: jeg har lært salgsfaget fra bunden, fordi jeg kørte Sverige tynd i flere år på ren kommission. WWW.RIGHTMINDSET.DK

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.