SÆBY - nu og i fremtiden

SÆBY - nu og i fremtiden

30 apr 2018

Hvem er fremtidens gæster i Sæby? Hvordan skal Sæby se ud om 10 år? Hvordan bygger vi bro mellem centrum og det maritime miljø? Og hvordan udnytter vi havneudvidelsens fulde potentiale på tværs af handel, turisme og erhverv?

Spørgsmål som disse er på programmet, når de tre foreninger inden for turist, handel og erhverv i Sæby inviterer alle medlemmer til fællesmøde mandag den 30. april 2018. Vi opfordrer desuden fritids- og foreningslivet i Sæby til at deltage, så vi får et samlet billedet af potentialerne i Sæby.

----------

Kl. 18.00 Velkomst, networking og let aftensmad

Kl. 18.30 Hvis vi ikke ændrer retning, så ender vi der, hvor vi er på vej hen!
Med dette afsæt præsenterer erhvervsdirektør Niels Bay Christensen en række faktuelle tal, der giver en indikator på udviklingen i vores område.

Kl. 18.50 Handel, turisme og erhverv tager ordet 
Hver forening holder et kort oplæg med fokus på aktuelle indsatser og tanker om fremtidens potentialer og udfordringer i Sæby.

Kl. 19.30 Åben dialog:
Hvordan spiller vi hinanden gode i de tre foreninger i forhold til vores fælles mål om fortsat at udvikle Sæby som handels-, turist - og erhvervsby?

Kl. 20.30 På gensyn

Den enkelte forening er vært ved et let traktement. Markér derfor i tilmeldingen hvilken forening, du repræsenterer. Hvis du deltager som repræsentant fra fritids-og foreningslivet kan du tilkøbe traktement eller vælge først at møde op kl. 18.30.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.