Kaffe på molen: Præsentation af planer for Sæby Havn

Kaffe på molen: Præsentation af planer for Sæby Havn

29 aug 2017

Tirsdag den 29. august inviterer Sæby Erhvervsforening til morgenmøde på Sæby Havn, hvor vi vil præsentere de nye planer og muligheder for udvidelsen af Sæby Havn.

TID OG STED:  Tirsdag d. 29. august kl. 7.30 – 9.00, mødested: Redningsstationen, Sæby. Nordjyske Bank er vært ved kaffe og rundstykker.

TILMELDING: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/147/

DOWNLOAD INVITATION

Frederikshavn Kommune har i efteråret 2016 udarbejdet en lokal udviklingsplan (masterplan) for Sæby med input fra både borgere og turist-, handelstands- og erhvervsforeninger. Planen skal sætte retning og fokus for, hvordan både nyt og eksisterende kan bidrage til, at Sæby videreudvikles som et attraktivt sted at holde ferie, at bo og arbejde.

Med udgangspunkt i Masterplan Sæby har erhvervs-, turist- og handelstandsforeningen arbejdet videre og besluttede i den forbindelse at Sæby Havn skulle være første punkt på dagsorden. Det har resulteret i et tæt samarbejde med havnefoged Birger Isaksen og relevante afdelinger hos Frederikshavn Kommune. Der ligger nu et konkret forslag til udvidelse af Sæby Havn, som åbner op for mange muligheder.

Disse planer vil Sæby Erhvervsforening gerne præsentere for medlemmer af Sæby Erhvervsforening og Sæby Handelstandsforening. Her vil Havnefoged Birger Isaksen, erhvervsdirektør Niels Bay Christensen fra Erhvervshus Nord og formand for Sæby Erhvervsforening Kim Müller præsentere planerne.

Pt. arbejdes der med en plan, hvor Sæby Havn udvides for 90 millioner kroner, som giver mulighed for nye aktiviteter og endnu større turismeaktivitet på Sæby Havn. Det inkluderer blandt andet faciliteter til overnatning, caféer og restauranter, butikker, lystfiskeri og diverse vandsportsaktiviteter som vinterbadning og sejlads.

Kom og lyt med – Sæby Havn har betydning for os alle – og tag gerne din kollega eller medarbejdere med.

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.