Hvordan kan robotter og digital teknologi blive konkrete i din virksomhed?

Hvordan kan robotter og digital teknologi blive konkrete i din virksomhed?

27 nov 2018

Kom og hør om PwC og NS Systems digitale rejse. PwC fortæller om deres overvejelser og implementering af digital bogføring. NS System fortæller om deres brug af industrirobotter, som arbejder side om side med de ansatte. Aalborg Universitet giver et generelt indblik i Industri 4.0 og den digitale udvikling og dens muligheder.

TID & STED: 27. november kl: 15.00 – 17.00, Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

TILMELDING: WWW.ERHVERVSHUSNORD.NEMTILMELD.DK/190/ 

DOWNLOAD INVITATION

Casper Schou, postdoc, Robotics and Automation Group Aalborg Universitet

Casper Schou vil give en introduktion til Industri 4.0, og hvordan danske og udenlandske virksomheder har grebet det an. Han vil også fortælle om, hvordan AAU arbejder med smart produktion; deres smart lab, AAU 360 modenhedsmodel og analyseværktøj samt projekt-eksempler fra smart lab.

Niels Rask, direktør i NS System

For NS System startede den digitale rejse for snart 10 år siden med en fascination af robotter. I dag har NS System investeret i både synlige og usynlige robotter, der overtager arbejde med mange gentagne handlinger, som slider på medarbejderne. De såkaldte UR-robotter. Niels Rask vil også konkret fortælle om deres bearbejdning og brug af big data samt medarbejderinvolvering i digitaliseringsprocessen. NS System har en strategi om at vækste via automatisering, så processen har ikke betydet afskedigelser.

Mette Krogh, senior manager i PWC

I PwC har de valgt at disrupte deres egen organisation og indføre digitale løsninger i administrative processer med mange gentagelser. Det gælder fx brugen af digitale robotter i deres bogføring, som kan håndtere fakturaer. Hun vil fortælle om PwCs digitale rejse, og hvad den har kostet af overvejelser, tid og ressourcer.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.