Hør Jacob Risgaard fra Coolshop og om Danish Crown slagteriet i Sæby

Hør Jacob Risgaard fra Coolshop og om Danish Crown slagteriet i Sæby

04 feb 2015

Sæby Erhvervsforening inviterer til et spændende gå-hjem-møde den 4. februar klokken 16.00 på Hotel Viking.  Arrangementet er gratis for alle.

Her har du en unik mulighed for at møde Jacob Risgaard, der er gammel sæbydreng og succesfuld forretningsdrivende med virksomheden Coolshop.com ApS. Hør hans historie om, hvordan man som ung teenager i lille Sæby kan ende med at blive kåret som den virksomhed i Danmark, der gør det bedst på nettet foran over 20.000 andre deltagere. I dag er virksomheden i seks lande og med over 1,5 millioner faste kunder.

Du kan også høre chefanalytiker hos Danish Crown A/S Karl Christian Møller fortælle om hele koncernen og slagteriet i Sæby. Danish Crown A/S er Europas største og verdens andenstørste svineslagteri. Alene på slagteriet i Sæby, som er kommunens største private arbejdsplads, bliver der hver uge slagtet omkring 48.000 svin.

TILMELD DIG HER

DOWNLOAD INVITATION HER

PROGRAM


Klokken 16.00 Velkommen ved Leif Stiholt, formand for Sæby Erhvervsforening

Klokken 16.05 Jacob Risgaard, medejer af Coolshop.com Aps
Jacob Risgaard der er født og opvokset i Sæby har siden 1996
beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop.com, som er nordens førende underholdingbutik på nettet, Streetman.dk samt bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy, som er en førende modetøjsbutik. Hør ham fortælle sin historie om, hvordan man som ung teenager i Sæby kan ende med at få sin virksomhed kåret, som den bedste på nettet foran 20.000 andre.


Klokken 17.05 Pause


Klokken 17.15 Karl Christian Møller, chefanalytiker ved Danish Crown A/S
Sæby Slagteri indgår som en væsentlig brik Danish Crowns
danske slagteristruktur. Derfor spiller udviklingen på verdensmarkedet, konkurrenceevnen hos danske slagtesvineproducenter og Danish Crown, politiske rammevilkår og naturligvis det lokale engagement en stor rolle for udviklingen på slagteriet i Sæby.


Klokken 18.00 Tak for i dag

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.