AFLYST: Gå-hjem-møde: Ledelse og retning

AFLYST: Gå-hjem-møde: Ledelse og retning

28 jun 2018

Hvordan skaber du som leder fælles retning ind i en uvis fremtid med afsæt i de eksisterende forskelligheder, din organisationen rummer? Det sætter vi fokus på, når vi i samarbejde med Aalborg Universitet inviterer til gratis gå-hjem-møde torsdag den 28. juni i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

  • I samarbejde med Aalborg Universitet har vi fornøjelsen af at invitere til gå-hjem-møde med oplægsholder Mette Vinther Larsen, Aalborg Universitet og Kristian Højmark-Breiner, Codan Forsikring A/S. Sammen giver de teoretisk og praksisfunderet inspiration til, hvordan du i din ledelsespraksis kan understøtte, at medarbejdere og ledere med afsæt i forskellige kompetencer arbejder på at skabe fælles retning med afsæt i de eksisterende forskelligheder.
  • Mette Vinther Larsen, Aalborg Universitet er lektor og forskningsgruppeleder for FIRM ved Institut for Økonomi og ledelse på Aalborg Universitet, hvor hun forsker og skriver om strategi, organisering, kommunikation og meningsskabelse ud fra et refleksivt perspektiv.
  • Kristian Højmark-Breiner, Codan Forsikring A/S er senior Strategic Manager i Codan Forsikring A/S og har ansvaret for at udvikle og drive kommercielle initiativer. Kristian har i den forbindelse fokus på, hvordan de kommercielle initiativer får liv blandt ledere og medarbejdere på tværs af afdelinger.

 

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.