Foredrag med Tor Nørretranders: Vi skal se frem

Foredrag med Tor Nørretranders: Vi skal se frem

23 jan 2018

"Historisk set er det optimisterne, der sejrer", sådan lyder ordene fra Tor Nørretranders, som gæster Frederikshavn tirsdag den 23. januar 2018. Her har Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord fornøjelsen af at præsentere et inspirerende og motiverende foredrag med den kendte forfatter.

TID OG STED: TIRSDAG DEN 23. JANUAR kl. 16.15 - 17.30 I ARENA NORD, SPAR NORD LOUNGE, i FREDERIKSHAVN
TILMELDING: https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/154/

DOWNLOAD INVITATION

Midt i en tid hvor problemerne globalt er til at få øje på for mange virksomheder i forhold til alt fra klimakrise til økonomisk ulighed, giver Tor Nørretranders sit bud på, hvordan vi som ledere og medarbejdere holder modløshed i strakt arm, griber livet og finder modet til at tænke selvstændigt og til at passe på hinanden og samfundet.

Tor Nørretranders klare budskab "Vi skal se frem" leveres med humor, nærvær og inddragelse - og henvender sig til alle, der gerne vil høre Tor Nørretranders bud på, hvordan man i sin adfærd kan være med til at gøre en positiv forskel på det personlige og professionelle plan.

Om Tor Nørretranders
Tor Nørretranders (f. 1955) er en dansk faglitterær forfatter. Han har i sine bøger beskæftiget sig med hvad det vil sige at være menneske. Tor skriver om alt fra naturvidenskabens rolle i den moderne kultur, over miljøproblemer, krig og fred, til fremtiden, kreativiteten, troens betydning, og hvad vi skal have at spise. Tor Nørretranders har blandt andet skrevet de populære bøger "Det udelelige om Niels Bohr og kvantefysik", "Mærk verden" som for alvor blev Tors gennembrud som forfatter, "Det generøse menneske" og "Menneskeføde", "Vær Nær" og senest "Se Frem".

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.