Foredrag Lars Mogensen: Elsk dine konflikter

Foredrag Lars Mogensen: Elsk dine konflikter

26 okt 2017

Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord har fornøjelsen af at invitere til et populært og interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere Lars Mogensen.

TID OG STED: Torsdag 26. oktober klokken 16.15 - 17.30, Scandic The Reef i Cuba salen, Tordenskjoldsgade 14.  

TILMELDING & PRIS: 100 kr. incl. gebyr. Der er 250 pladser, og det er efter først-til-mølle: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/146/

DOWNLOAD INVITATION

Elsk dine konflikter-foredraget holdes som et motiverende indspark målrettet virksomheder og private. Med humor, skarphed, nærvær og eksempler fra sit eget liv sætter Lars Mogensen fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Foredraget er for ledere, ansatte, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

Om Lars Mogensen
Lars Mogensen er en populær foredragsholder og har udgivet flere bøger om konflikthåndtering. Han beskriver sig selv sådan: Født 1970, søn, bror og far. Ekstremt velafrettet som yngre, senere stærkt provokerende og grænsesøgende til stor bekymring for familie, venner og kærester, indtil han tog sin kraft på sig og lærte at styre den. Har i eget liv mærket, at pres ikke altid skal mødes med modpres. Og at sårbarhed er en stor styrke, når man forsøger at blive den stærkeste. Læs mere her: www.conflict.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.