FN's 17 Verdensmål - og hvordan de kan blive en del af din virksomhed

FN's 17 Verdensmål - og hvordan de kan blive en del af din virksomhed

30 jan 2019

Bliv klogere på FN’s 17 Verdensmål, og hvordan du kan inddrage målene i din virksomhed og gøre det til en god forretning. Indlægsholder er regionsdirektør i NIRAS Søren Hageman. Arrangementet bliver afviklet med støtte fra EU's europæiske socialfond.

TID & STED: Onsdag d. 30. januar, kl 8.15 - 9.45, Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn.

TILMELDING: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/192/ 

DOWNLOAD INVITATION

FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling sætter en ny global dagsorden frem mod 2030. Søren Hageman, regionsdirektør i NIRAS vil fortælle om, hvordan de 17 verdensmål sætter retning og danner et fælles sprog for os ALLE i bestræbelserne på at arbejde mod en bæredygtig verden. Der er brug for, at alle engagerer sig, hvis vi skal nå målene i 2030.

Det er ikke kun en politisk dagsorden. En stor del af indsatsen skal komme fra private virksomheders initiativer og fra os alle som enkeltpersoner. Det er ikke kun for store virksomheder, også de SMV har muligheder – og er potentielt i farezonen, hvis ikke de er med på forkant af dagsordenen. At nå verdensmålene udgør i sig selv et enormt markedspotentiale for de, der engagerer sig. Bæredygtighed er ikke længere bare noget der koster ekstra – det er god forretning!

Søren Hageman tager bl.a. udgangspunkt i NIRAS, og hvordan de i praksis har grebet det an på koncern-strategisk niveau, og hvad der allerede er kommet ud af det mht. opgaver og brand.

Om Søren Hageman og NIRAS

Regionsdirektør i det rådgivende ingeniørfirma NIRAS A/S. I Aalborg beskæftiger NIRAS ca. 180 medarbejdere og på verdensplan mere end 2.200 medarbejdere. NIRAS har valgt at sætte de 17 verdensmål øverst på den strategiske dagsorden. Dette fordi vi tror på, at bæredygtighed er vejen frem, og at det samtidig er god forretning. Vi vil, at de 17 verdensmål bliver en del af vores identitet – en del af vores DNA.

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.