Hvordan bliver man Danmarks bedste arbejdsplads?

Hvordan bliver man Danmarks bedste arbejdsplads?

29 okt 2018

I 2017 blev Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Hvordan sikrer man et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med næsten 100 forskellige nationaliteter repræsenteret? Det giver Scandics personaledirektør Anne Mette Pedersen sit bud på til gå-hjem-møde den 29. oktober

TID & STED: Mandag den 29. oktober, 15.00 - 16.30, Scandic The Reef.

TILMELDING: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/187/  

INVITATION

Det er hotelkædens egne medarbejdere, som har sikret selskabet førstepladsen i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work. Hele 91 procent af Scandics medarbejdere svarede i undersøgelsen, at Scandic er et rigtig godt sted at arbejde.

Personaledirektør Anne Mette Pedersen giver her et indblik i, hvordan man skaber et godt arbejdsmiljø på 26 hoteller med 1.300 fastansatte og 93 forskellige nationaliteter:

" Mangfoldighed er en del af vores kultur og DNA. Det er noget, som er helt naturligt for os. Vores Team Members er ve repræsenterede i forskellige aldre, køn, uddannelsesniveau, seksuel tilhørsforhold og etnisk baggrund. VI har også Team Members med nedsat arbejdsevne. Scandic er "for alle" - create great hotel experiences for the many people, er vores mission. Og for at vi skal kunne skabe fantastiske hoteloplevelser for alle, starter det med at vores Team Members føler, at de er en del af en fantastisk og mangfoldig arbejdsplads."

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.