Erhvervs-get-together

Erhvervs-get-together

24 aug 2017

Traditionen tro inviterer Frederikshavn Erhvervsforening, Skagen Erhvervsforening og Sæby Erhvervsforening til erhvervs-get-together på Knivholt. I år har vi fornøjelsen af at præsentere hele to spændende indlægsholdere. Du kan møde Jesper Bove Nielsen, CEO i VIGO en deleøkonomisk platform, samt Niels Duedahl, årets leder i 2013 og adm. direktør i energi- og telekoncernen SE. Årets tema er digitalisering, disruption, deleøkonomi og globale forandringer. Hvad giver det os af muligheder og udfordringer? Vi tør godt garantere dig en øjenåbner og spændende perspektiver.

Kom til årets erhvervsarrangement, hvor du kan mødes med andre erhvervsfolk fra Frederikshavn kommune til en inspirerende eftermiddag med oplæg, networking og god mad. Vi håber at se dig!

TID OG STED
Torsdag d. 24. august klokken 15.30 - 20.00, Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn.   

TILMELDING OG PRIS

  • Tilmeld dig senest 23. august: www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/141/ kl.10.00
  • Pris for medlemmer: gratis for to deltagere pr virksomhed. No-show fee på 400 kroner ex moms. Pris for ikke-medlemmer og ekstra deltagere: 400 kroner ex moms. 
    (Du kan melde dig ind i din lokale erhvervsforening og få de to billetter gratis. Det gør du på www.erhvervshusnord.dk/medlemmer)   

TILMELD DIG GRATIS BUS FRA OG TIL SKAGEN 
www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/142/  

PROGRAM

15.30 Ankomst og registrering

15.50 Velkommen v/ Karl Erik Slynge, formand Frederikshavn Erhvervsforening

16.00 Tale v/ Borgmester Birgit Hansen  

16.20 Jesper Bove Nielsen, CEO i VIGO og forfatter til bogen Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet.
Jesper har arbejdet strategisk med forretningsudvikling, innovation og digital transformation de sidste 15 år. Det er slut med digital overfladebehandling - de digitale succeser digitaliserer i dybden. Hvad betyder adgangssamfundet og deleøkonomien for vores virksomheder og forretningsmodeller. Hvordan kan vi ledelsesmæssigt håndtere disruption? 

17.10 Niels Duedahl, årets leder i 2013 og adm. direktør i energi- og telekoncernen SE  
 Niels Duedahl tog i 2015 initiativ til tænketanken og visionsstudiet ’Big Future’, der udforsker, hvordan Danmark og dansk erhvervsliv i fremtiden kan skabe mere holdbar vækst i en verden der er præget af store globale forandringer. 

18.00 Networking og stående buffet ved Scandic The Reef

20.00 Tak for i dag 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.