Energiafgifter, energioptimering og energitilskud

Energiafgifter, energioptimering og energitilskud

23 okt 2018

Har I overblik over virksomhedens energiforbrug og jeres afgifter? Ellers går I måske glip af 2/3 i afgiftsrefusion. Få indblik i, hvordan I får størst reduktion i jeres energiafgifter, hvordan digitalisering kan energioptimere virksomheden, og I får mest muligt energitilskud til jeres optimeringer.

TID & STED: Tirsdag 23. okt. 2018 kl. 15.00 - 16.30, Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

TILMELDING:  www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/186/

Indlæg BDO – Godtgørelse af energiafgifter

Chris Pedersen fra BDO vil oplyse om reglerne for afregning og godtgørelse af energiafgifter. Det er vigtigt at foretage en opdelt måling og indberetning af virksomhedens energiforbrug på procesenergi kontra ikke-procesenergi, da der er mulighed for at få godtgjort størstedelen af eludgiften for forbruget af elektricitet til proces. I kan potentielt gå glip af op til 2/3 i refusion af energiafgifter. Danhostel Frederikshavn fik 123.000 kroner retur i manglende refusion ved at måle på deres procesenergi.   

Indlæg Mariendal Electrics – Måling, energioptimering og tilskud  

Henrik Ramlov, energi og udviklingschef hos Mariendal Electrics vil give et indblik i, hvilke målemetoder man bruger til at opgøre og skille proces- og ikke proces-energi. Han vil også synliggøre, hvordan I kan energitimere jeres virksomhed via digitalisering af driften og bygningsautomatik.

Henrik Ramlov vil inddrage konkrete cases, som fx Gandrup Element, der har fået et digitalt system til at måle og styre realtidsforbruget af energi og varme. Virksomheden har via nye løsninger og målinger opnået en årlig besparelse på mere end 500.000 kWh.  

Tid til spørgsmål

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.