AFLYST! Drop-in: Iværksættercafe

AFLYST! Drop-in: Iværksættercafe

12 apr 2018

Fra april 2018 holder Erhvervshus Nord hver måned åben iværksættercafé for dig, der er i overvejelsesfasen omkring opstart af virksomhed.

Går du med drømmen om at blive iværksætter uden at vide, hvor du skal begynde? Så er deltagelse i en drop-in iværksættercafé et godt sted at starte. Vores iværksætterkonsulenter indleder caféen med kort at orientere om overvejelser i forbindelse med at starte selvstændigt i forhold til alt fra forretningsidé og forretningsplan til afsætning og finansiering. Herefter har du mulighed for at stille konkrete spørgsmål.

Caféen har åbent

  • Torsdag den 12. april kl. 16-17 i Kattegat Siloen, Frederikshavn - TILMELD
  • Tirsdag den 8. maj kl. 16-17 i Kattegat Siloen, Frederikshavn - TILMELD
  • Torsdag den 7. juni kl. 16-17 i Kattegat Siloen, Frederikshavn - TILMELD

Udover iværksættercaféen har du som iværksætter mulighed for at deltage i ordningen Nordjysk NewBizz, hvor du får adgang til personlig rådgivning hos Erhvervshus Nord samt tilskud til køb af professionel rådgivning ved fx revisorer og advokater. Nordjysk NewBizz hører under Væksthus Nordjylland, som samarbejder med de nordjyske erhvervskontorer om at tilbyde sparring til iværksættere i Nordjylland.

Hør mere om ordningen på caféen eller kontakt vores iværksætterkonsulent Tanja Jørgensen på telefon 21 12 99 15 / tajo@erhvervshusnord.dk.

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.